Strona główna » Jakość produktów |
Jakoś produktu i ich świeżość 1.Wszystkie oferowane przez Sklep produkty są wolne od wad. 2.Użyte w produkcji surowce i barwniki posiadają odpowiednie atesty spożywcze zatwierdzone przez Polski Sanepid. 3.Produkty posiadają przydatność do spożycia w zależności od produktu od 6 tygodni do 12 miesięcy. 4.Ze względu na specyfikę wyrobów czekoladowych są one bardzo podatne na wysoka temperaturę / powyżej 24 stopni C/ oraz wilgotność przekraczającą 70 %. Prosimy zatem pamiętać, aby zamówione produkty przechowywać w temperaturach podanych na etykietach umieszczonych na opakowaniach. Najlepsza temperatura dla wyrobów czekoladowych to 16-18 stopni C i wilgotność nie przekraczająca 70%. W przypadku częstej zmiany temperatury możliwe jest pokazanie się białego nalotu na czekoladkach, który oprócz wad wizualnych nie zmienia walorów smakowych produktu. 5.Sklep Chocobox jako producent oraz dystrybutor wyrobów czekoladowych oddaje Państwu produkty najwyższej jakości jakie są oferowane na rynku polskim. 6.Firma CARMAG Cieślewicz i Hildebrand spółka jawna zastrzega sobie prawo zmiany bez powiadomienia, materiałów użytych do produkcji opakowań ich wzorów, faktur i kolorów. Podstawowa cech produktu taka jak zawartość wagowa oraz cena nie będzie zmieniana przez CARMAG Cieślewicz i Hildebrand spółka jawna bez uprzedniego powiadomienia Kupującego. |